Pôžičky bez registra

30.08.2011 23:53

V dnešnej dobe sa stáva trendom, že stále viac ľudí prechádza na dlhový spôsob financovania svojich potrieb (či už je to nákup auta, vybavenie do bytu, dovolenky a pod) a tým rastie počet žiadostí o pôžičky a pôžičiek samotných. Nie všetci sú potom schopní svoje záväzky splniť a dostanú sa do tzv registra dlžníkov. A práve kvôli záznamu v registri dlžníkov má veľa ľudí problémy s dohodnutím pôžičky.
Vďaka tomu, že nebankové inštitúcie nenahliada do registra dlžníkov, tak o pôžičku bez registra môže požiadať takmer každý. Do registra dlžníkov sa dostanú trvalí neplatiči, ale aj osoby, ktoré sa oneskorili s nejakou splátkou. Nevedomky mohli zadať zlý variabilný symbol a spoločnosť evidovala splátku ako nezaplatenú. Aj takáto situácia môže poškodiť klienta pri žiadosti o ďalšiu pôžičku. Preto vznikli nebankové pôžičky bez registra, ktoré môžu využívať aj klienti so záznamom v registri dlžníkov a spoločnosť nebude túto skutočnosť zohľadňovať pri poskytovaní pôžičky.
Pôžičky bez registra sú teda veľmi užitočným finančným produktom, o ktoré je vážny záujem. Ak patríte práve Vy medzi tých, ktorí si myslia, že majú nárok na druhú šancu, neváhajte a pôžičku bez dokladovania príjmu si zriaďte ešte dnes!
Výhody pôžičky bez registra
+ Nekontrolujú sa bankové a nebankové registre
+ Dohodnutie aj z pohodlia domova
+ Peniaze na čokoľvek
Nevýhody pôžičky bez registra
- Pozor na dôveryhodnosť poskytovateľa pôžičky
- Vyššie úroky a náklady na pôžičku