Pôžičky bez preukazovania príjmu

30.08.2011 23:52

Dalo by sa povedať, že pre všetkých žiadateľov o pôžičku, ktorí nemôžu doložiť svoj dostatočný príjem, majú u väčšiny bankových i nebankových spoločností dvere zatvorené. S dokazovaním príjmov je to však niekedy zložité a nie každý človek, ktorý si môže dovoliť pôžičku bez problémov splácať, má preukázateľné príjmy zo zamestnania. Čo v takom prípade robiť, kam sa obrátiť?
V podobných prípadoch vám potom nezostane než sa obrátiť na nebankové spoločnosti a využiť ich ponuky na pôžičku bez potvrdenia o príjme. Pôžičky bez potvrdenia príjmu, sú možnosťou, ako si bez problémov požičať strednej finančný obnos, bez toho aby ste musia predkladať doklad o výške vášho príjmu. Tieto pôžičky však nájdeme iba v sektore súkromného finančníctva - teda u nebankových spoločností. Bankové ústavy takúto službu neprevádzkujú.
Výhody pôžičky bez potvrdenia o príjme
+ Nepotrebujete potvrdenie o výške príjmu
+ Vhodné pre nezamestnaných a ženy na materskej dovolenke
+ Peniaze do 48 hodín
+ Nekontrolujú sa bankové a nebankové registre
+ Dohodnutie iz pohodlia domova (telefón, internet)
+ Peniaze na čokoľvek
+ Pre menšie čiastky nemusíte ničím ručiť
+ Možnosť získať pôžičku na zmenku
Nevýhody pôžičky bez potvrdenia o príjme
- Vyššia úroková sadzba
- Pozor na dôveryhodnosť poskytovateľa pôžičky
- Pri vyšších sumách musíte ručiť ručiteľom, či nehnuteľností
V prípade, že si chcete pôžičku bez potvrdenia o príjme dohodnúť, mali by ste si dobre spočítať, či dokážete pôžičku splatiť. Rovnako ako pri iných typoch pôžičiek totiž platí, že pôžička bez preukázania príjmu je dobrý sluha, ale zlý pán.